Budvanima na dar nova poslovnica Pošte

Budvanima na dar nova poslovnica Pošte

Danas, 10.1.2022. godine, Pošta Crne Gore je otvorila novu poslovnicu u Budvi na adresi  Akademija znanja  –  Ulica žrtava fašizma br. 56. Radno vrijeme nove poslovnice je od 8 do 14.30 časova.

Stanovnicima Budve i njenim posjetiocima  na ovoj adresi će biti na raspolaganju usluge plaćanja računa, uplate novca  na žiro račun, slanje pisama, paketa, Post Express i EMS pošiljka, telegrama i luksuznih telegrama s poklonom, kao i usluge elektronskog transfera novca.

S ciljem da našim korisnicima olakšamo i prilagodimo korišćenje svih naših usluga, intenzivno radimo na širenju, adaptaciji i modernizaciji naših poslovnica. Kao odgovorna kompanija širenje infrastrukturne mreže vezujemo za realne potrebe naših korisnika, pa smo tim povodom obuhvatili sve regione Crne Gore. Nakon otvaranja nove poslovnice u Podgorici uoći Nove godine, već danas, samo desetak dana kasnije, otvorena je i nova poslovnica u Budvi, a sa tom praksom nastavljamo i u narednom periodu.

Zato, sa zadovoljstvom možemo konstatovati da smo na najbolji mogući način zatvorili 2021. godinu i efikasno i odlučno  u novoj 2022. godini nastavili da gradimo perspektivnu, uspješnu Poštu Crne Gore koja će svim korisnicima pružati kvalitetne i ekspresne usluge.