Isplata dječijih dodataka u decembru – novac moguće preuzeti i u pošti na Koniku

Isplata dječijih dodataka u decembru – novac moguće preuzeti i u pošti na Koniku

Obavještavamo naše korisnike da će isplata dječijih dodataka za djecu do 18 godina u decembru biti organozovana na uobičajen način.
Poštari će vršiti isplatu ovih primanja na adresi primaoca.
Ukoliko prilikom pokušaja isplate primalac ne bude na adresi, poštar će na toj adresi ostaviti obavještenje: „Izvještaj o prispijeću“, koje sadrži informacije kada, gdje i u kojem roku primalac može podići novac.
Zbog velikog broja isplata u Podgorici, ovog mjeseca, korisnici iz Podgorice koji ne budu na adresi prilikom pokušaja dostave, novac mogu preuzeti u pošti 81102 u blizini Žaljezničke stanice koja će imati četiri umjesto dva isplatna šaltera.
Korisnici koji pripadaju naseljima Konik, Stari aerodrom – Ulica Veljka Vlahovića (neparni brojevi), Masline, Murtovina, Zlatica, Kakaricka gora, Piperi, Zatrijebač, Doljane, Rogami, Vranjske njive, Fundina i Donja Vrbica sva novčana primanja, te tako i dječije dodatke, mogu preuzeti u novootvorenoj pošti na Koniku koja je locirana u zgradi MUP-a i Mjesne zajednice Konik.
Građani koji imaju boravišnu adresu u navedenim naseljima i kojima su, na njihov zahtjev primanja isplaćivana na šalteru pošte 81102, od sada novac mogu preuzeti u pošti podgoričkog naselja Konik.
Za sve potrebne informacije korisnici se mogu obratiti Call Centru Pošte Crne Gore na broj 19895, mejl: info@postacg.me ili 067096924.