Organizovano humanitarno veče “Pošta Crne Gore – različitosti nas spajaju”

Organizovano humanitarno veče “Pošta Crne Gore – različitosti nas spajaju”

Podgorica (Mediabiro)  – Pošta Crne Gore organizovala je humanitarno veče pod sloganom ,,Pošta Crne Gore – različitosti nas spajaju“, sa ciljem da prikupljena novčana sredstva budu donirana Centru za autizam, razvojne smetnje i dječju psihijatriju „Ognjen Rakočević“.

Akcija je pokrenuta sa namjerom da kod svih društvenih subjekata pokrene misao o važnosti društveno odgovornog rada, misao o tome da smo jedni drugima potrebni i da samo ujedinjeni u humanoj misiji možemo društvo učiniti boljim.

Direktor Pošte Crne Gore Dragan Tufegdžić ovom prilikom kazao je da nijesu željeli da budu nijemi posmatrači, te se zahvalio što je Pošta CG prepoznata kao partner i u dijelu ovakve vrste aktivizma.

„Pošta CG dolaskom novog menadžmenta želi da promjeni kompletnu sliku koju javnost ima o njoj. Ne želimo da budemo neko ko samo na riječima radi nešto dobro za Crnu Goru i građane, već da to uistinu radimo. Ovo je lijepa priča i ideja, jer djeca jesu naša budućnost. I ovim našim malim drugarima treba da damo još jedan dodatni iskorak, da ih još više razmazimo. Cilj nam je da napravimo lijep doprinos i pomognemo Centru. Zato su večeras ovdje ozbiljne i dokazane kompanije“, poručio je Tufegdžić.

Direktor Centra za autizam Ivan Krgović zahvalio se na organizaciji ovakvog događaja i poželio da ovo bude jedna u nizu ovakvih akcija.

„Četvrta je godišnjica Centra, trudimo se da u mogućoj mjeri postignemo što više, a vi nam u svemu tome pomažete ovom donacijom. Ovim dobrotvornim aktom se ste pridružili nizu u čijem prvom redu su roditelji, a odmah zatim terapeuti koji daju sve od sebe da ova djeca što više napreduju“, kazao je Krgović.

Poziv na događaj upućen je najvećim kompanijama sa kojima Pošta sarađuje.

„Zbog ograničenja u smislu prostora i organizacije, nijesmo mogli da pozovemo mnogobrojne prijatelje Pošte Crne Gore. Međutim, ovim putem pozivamo sve naše saradnike i prijatelje, kao i sve društveno odgovorne kompanije u našoj zemlji, da uzmu učešća u ovoj akciji i da opredijele sredstva za naše najmlađe, za one kojima je samo potrebno pružiti adekvatne uslove kako bi njihovi potencijali zasijali u punom sjaju i kako bi mogli da daju puni doprinos našem društvu“, saopštili su iz Pošte Crne Gore.

Novac je moguće uplatiti na žiro-račun 510-158161-81 najkasnije do 8. aprilailiostavljanjem u donatorske kutije koje se nalaze u našim poslovnicama: u poslovnici Pošte u Ulici orahovačkoj bb – kod Željezničke stanice, u poslovnici Pošte u centru grada, u Bazaru, Gintašu i Delti.