Ostani doma, pošalji telegram

Ostani doma, pošalji telegram

Pošta Crne Gore podsjeća građane na uslugu telegrama i na svoje web servise. Usluge građanima omogućavaju da plate račune ili pošalju telegram iz svojih domova.

Telegrame dostavljaju naši poštari i dostavljači koji imaju potrebnu zaštitnu opremu i detaljne informacije o načinu ophođenja sa korisnicima u novonastaloj situaciji.

U vremenu kada je najvažnije poštovati preporuke nadležnih i ostati doma, Poština usluga telegrama nudi mogućnost da jednim pozivom na 126 pošaljete telegram obavještenja ili saučešća na teritoriji cijele Crne Gore.

Servis Luksuzni telegram i poklon namijenjen je građanima koji žele da poklonom uljepšaju lijep događaj u životu onih koje vole. Dostavu luksuznih telegrama i poklona na cijelog teritoriji Države građani mogu poručiti pozivom na broj 126. Detaljne informacije o usluzi, asortimanu poklona i cijenama mogu pronaći na sajtu Pošte Crne Gore www.postacg.me.

Poštini web servisi (web račun, web telegram i web shop) nude mogućnost on-lajn plaćanja računa, narudžbe telegrama i kupovine filatelističkih proizvoda. Svi naši elektronski servisi dostupni su na adresi www.epostacg.me.

Pročitajte više o našoj usluzi