Nova pošta u Herceg Novom

Nova pošta u Herceg Novom

Građanima Herceg Novog od danas je na raspolaganju nova poslovnica Pošte Crne Gore. Pošta 85350 na lokaciji Pođanski put br. 2 biće otvorena za korisnike od 08:00h do 14:30h svakog radnog dana i subotom.

Sa danas otvorenom poslovnicom, usluge Pošte Crne Gore dostupne su na 164 lokacije u Državi.

Široka i razgranata mreža poslovnica jedan je od najznačajnijih resursa Kompanije koji čini da Poštine usluge budu svima lako i jednostavno dostupne i otvara vrata novim mogućnostima i širenju lepeze servisa koje nudimo.

U ovom trenutku, našim korisnicima su u poštama na raspolaganju slanje pisama, paketa, telegrama, luksuznih telegrama s poklonom, Post Express pošiljki,  uplate na žiro račun,  usluge elektronskog transfera novca, mogućnost da preuzmu isplate socijalnih davanja i dječijih dodataka.

Koristimo priliku da se zahvalimo mještaninu Poda Goranu Popadiću na lijepom i odgovornom gestu – ustupanju prostora u kojem se nalazi naša poslovnica 85350.

Novootvorena pošta ima prilaz za osobe sa invaliditetom. Podsjetimo, mapu poslovnica Pošte Crne Gore sa prilazom prilagođenim osobama sa invaliditetom korisnici mogu pronaći na linku www.osipodgorica.me