Crna Gora

Ubrzani tempo života, porast elektronske trgovine i u posljednje vrijeme epidemija Covid 19 uslovljavaju sve veću potrebu za Post Express uslugom.

Usluga Post Express Vam omogućava:

  • Pouzdanu dostavu pošiljaka na teritoriji Crne Gore istog ili narednog dana, prema Vašem izboru
  • Mogućnost da Poštin kurir preuzme pošiljku od Vas, ukoliko ne želite da izlazite 
  • Naplatu novčanog iznosa od primaoca pošiljke
  • Isporuku pošiljke isključivo osobi koju ste naznačili

 

Usluga Post Express, namijenjena je klijentima kojima je potrebna pouzdana dostava na teritoriji Crne Gore u roku od 24 sata.

Servis nudi mogućnost preuzimanja Post Express pošiljaka na adresi pošiljaoca, onlajn adresiranje, elektronsko praćenje kretanja pošiljke i naplaćivanje vrijednosti sadržaja pošiljke od primaoca u trenutku isporuke. 

Dodatna pogodnost koju Post Express pruža klijentima je mogućnost zahtjeva ličnog uručenja pošiljke primaocu, uz dobijanje potvrde kada je i kome pošiljka uručena.

Pošta Crne Gore pripremila je paket popusta za velike poslovne korisnike servisa Post Express, brze pošte na teritoriji Crne Gore. Popust od 5 odsto je namijenjen klijentima koji na mjesečnom nivou imaju od 200 do 500 pošiljaka. Veliki korisnici kojima Pošta dostavlja preko 500 pošiljaka mjesečno ostvaruju popust od 10 odsto. 

Detaljnije informacije o usluzi i mogućnostima saradnje korisnici mogu dobiti na broj 19801 ili upitom na mejl info@postacg.me