Onlajn uplatnica – još jedan Poštin web servis

Onlajn uplatnica – još jedan Poštin web servis

Pošta Crne Gore od danas građanima može ponuditi onlajn uplatnicu. Uplate poreza, taksi, kazni, uplate za vrtiće, škole, održavanja ulaza i mnoge druge od danas ne zahtijevaju dolazak na šalter Pošte.

Mogućnost elektronskog popunjavanja uplatnice, odnosno kreditnog uplatnog naloga, korisnicima je dostupna u okviru Poštinog servisa web račun na adresi https://e.postacg.me/WebRacuni/

Korisnik klikom na link „nalog platioca” dobija formu u koju je potrebno unijeti podatke koje zahtijeva i popunjavanje uplatnice na šalteru. Plaćanje može izvršiti platnom karticom.

Onlajn uplatnica, odnosno nalog platioca je segment Poštinog popularnog servisa WEB RAČUN koji korisnicima omogućava krajnje jednostavnu i brzu proceduru onlajn plaćanja računa.

Elektronski servisi Pošte Crne Gore, Web račun, Web Shop i Web telegram, postali su prepoznatljiva dimenzija poslovanja Kompanije.

Pošta Crne Gore nastavlja razvoj digitalnih servisa koji će građanima omogućiti da na webu koriste sve usluge koje su sada dostupne na Poštinim šalterima.