Opština Tuzi bogatija za još jednu poslovnicu Pošte Crne Gore

Opština Tuzi bogatija za još jednu poslovnicu Pošte Crne Gore

Danas, 14. marta 2022. godine, na adresi Ulica 1 br. 44 Tuzi, u zgradi Opštine Tuzi, otvoren je šalter Pošte Crne Gore. Radno vrijeme  pošte 81206 Tuzi je 8-16 časova (ponedjeljak– petak).

Otvaranju su prisustvovali izvršni direktor Pošte Dragan Tufegdžič, predsjednik Odbora direktora Pošte Igor Bulatović, predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj i predsjednik Skupštine Tuzi Fadilj Kajošaj.

U prijatnoj atmosferi sagovornici su iskazali obostrano zadovoljstvo, konstatujući da će šalter Pošte značajno olakšati procedure građanima Tuzi prilikom njihove posjete Opštini.

Stanovnicima Tuzi na ovoj adresi će biti na raspolaganju usluge plaćanja računa, uplate novca  na žiro račun, slanje pisama, paketa, Post Express i EMS pošiljka, telegrama i luksuznih telegrama s poklonom, kao i usluge elektronskog transfera novca.

Širenje mreže poslovnica Pošte ima za cilj da našim korisnicima obezbijedi dostupnost naših usluga na većem broju adresa, što bliže njihovom mjestu stanovanja, i da omogući ekspresno i kvalitetno sprovođenje procesa.

Otvaranjem šaltera Pošte u zgradi Opštine Tuzi, naši korisnici će na licu mjesta moći da završe neophodne uplate i da na taj način uštede svoje vrijeme.

Da nam je zadovoljstvo korisnika na prvom mjestu dokaz je i to što smo progresivno krenuli sa procesom otvaranja poslovnica, njihove adaptacije i modernizacije, pa smo u veoma kratkom roku, nakon novih poslovnica u Podgorici i Budvi, danas i stanovnicima Tuzi olakšali pristup našim uslugama. Sa ovom praksom nastavićemo i u narednom periodu, obuhvatajući sve regione Crne Gore.